Saturday, June 11, 2011

terima kasih sayang!

 salam semua,,,hari ni hatiku berbunga",,,ingin rasenye dikhabarkan kepada semua,,,cehh,,ayat macam zaman dulu kala,,,=)

mengapa,,kenapa dan apakah sebab i meletakkan gambar kekasih hati tersyg yang dah gemox ni,,??? sbb dye buat i terharu n makin sayang dye,,sentiasa syg dye malah bertambah" syg dye,,,hehe..

8 Jun,,hari yang amat bermakna,,habis je i menhadap kuiz,,,my owl tersyg ni blh pula buat surprise bawa i menghadap parents dye di rompin,, huhu,, dalam kereta mau tak ketar lutut i ni,,mau tak berdebar,,,Ya Allah,,,rase nk pecah jantung berdetak,,,dye gelakkan je,,,ish",,mesti kelakar kalau egt balik..

sepanjang perjalanan i berbual dgn dye,,kononnya nk hilangkan resah,,padahal,,,yang ado,,semua tak jalan,,,takut gak,,hehe,, setiap kilometer i pandang,,makin dekat makin takut,,Lanjut Beach & Golf Club Resort,, 2km,,mai aih,,time tu sume dah i tunjuk,,punyela i merayu suh dye letak je i tepi jalan,,haha..takut kot,,i ni malu,,,hahaha..

sesampainye di sane i jumpe mama n ayah dye yang kusyg,,tak lupe juga,,adik dye yang sweet sgt tgh mandi kolam,,bermulalah sesi perkenalan,,,huhu,,selepas maghrib kami keluar makan di bandar rompin,,pertama kali i jejakkan kaki ke sana,,,btw not bad,,makanan kat kedai tu pun blh thn enak,,seronok rasenya dapat mkn bersama mereka!bahagianya saat itu,,

selepas itu kami pulang semula ke resort,,amek kereta my owl n pulang ke muadzam,,!


I sangka sampai situ je,,ntah bila boleh jumpe lg family my owl,,rupe"nya 9 jun lebih bermakna,,,kelas petang i cancel,,,begitu juga pes yang tidak pergi ke kelas kerana tersilap waktu,,haha,,,ade" je dye tu..jam 5.30 kami berangkat ke rompin,,,

sesampainya di rompin,,mama my owl da tempah bilik sebelah,,kami bermalam di rompin bersama"...i, mama pes n ain sebilik manakala pes dan ayahnya di bilik sebelah,,seronok sgt rasenya,,

sampai" je i n my owl terus mandi kolam bersama yang lain,,selepas itu i n my syg keluar ke rompin utk beli mkn mlm,,semua tunggu di resort,,alangkah terkejutnya kami nasi n sotong yang kami order melampaui haraga yang kami jangka,,tapi kami gelak jela lepastu,,nasib baik bawa wang lebih,,

tiba di resort,,my syg ta bagi i msk bilik,,pelik sgt,,lepas tu dye suruh i masuk n ta bg keluar pula,,pelik",,dgn lurusnya i turut jela perintah dye,,tiba" dye dan mamanya suruh i keluar n "SURPRISE"! my owl n his family nyanyi lg happy birthday to me n her sis,,sedih sgt waktu tu,,,walaupun hari lahirku belum tiba,,dye sanggup buat surprise dgn keluarganya,,syg,,itu hadiah yang bermakan sgt bg i,,thankz sgt" syg,,i syg u n always love u!!!

bertapa diriku bahagia,,sgt bahagia,,,i harap kebahagiaan ini berterusan,,hanya Allah yang mampu memakbulkannya,,harap jodoh ini berpanjangan,,hanya pada-Mu ku meminta,dan hanya diri-Mu yang mapu memberi,,i  harap sgt menjadi kenyataan,,amin!

terima kasih syg!

my heart,
amalin

5 comments:

  1. hik hik,,,tadi lg terharu wo,,,hehe,,hidop hazama,,tetibe..!

    ReplyDelete
  2. sweetnye owl ko melin ! semoga berkekalan :)

    ReplyDelete